Subsidies

Als je het dak wilt renoveren dan is het slim om te kijken of je ook recht hebt op een subsidie. Ontdek wat er mogelijk is en welke opties er zijn om de kosten te verlagen met een landelijke of een lokale subsidie.

Welke subsidies zijn er?

Als je wilt weten of er subsidies zijn dan is het goed om te kijken naar de lokale subsidieregelingen, regionale subsidies en ook de landelijke regelingen. In de meeste gevallen is er alleen subsidie mogelijk wanneer je de woning verbeterd en hierbij zorgt voor energiebesparende maatregelen. Met andere woorden; de energielabel van jouw woning dient verbeterd te worden om in aanmerking te komen voor een renovatie subsidie. Een betere isolatie is een van de manieren om een subsidie te krijgen.

Op www.energiesubsidiewijzer.nl vind je meer informatie over de lokale regelingen. Kijk of je op dit moment een dakrenovatie subsidie kan krijgen in jouw gemeente.

Een goede dakisolatie met subsidie!

Er zijn ook alternatieven. Zo zijn er bijvoorbeeld ook groene leningen. De leningen moeten wel terugbetaald worden, maar ze kennen een zeer lage rente. Ook is het op dit moment mogelijk om een korting te krijgen op de BTW. Hierdoor betaal je in plaats van het hoge tarief van 21% slechts 9% aan BTW (het lage tarief) op het uurloon van de werkers welke de renovatie voor je uitvoeren.

Natuurlijk is het interessant om met wat financiƫle steun de renovatie uit te voeren. Echter ook zonder deze hulp moet het interessant zijn om de renovatie uit te voeren. Met een betere isolatie kun je bijvoorbeeld meer geld besparen op de stookkosten. Hierdoor ontstaat er immers ook een financieel voordeel.

Je dak laten renoveren?

Indien je wilt weten wat er mogelijk is, dan is het verstandig om te zoeken naar dakdekkersbedrijven in je regio. Door het aanbod van deze bedrijven vervolgens naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten die je moet maken. Met onze offerte service is dit mogelijk en kun je snel en vrijblijvend meerdere dakdekkers contacteren. Vergelijk het aanbod en betaal niet te veel voor dak renovatie.

Bekijk ook deze pagina’s over renovatie:

> Dakrenovatie
> Aandachtspunten
> Mogelijkheden
> Prijzen
> Kosten dakrenovatie
> Dakisolatie
> Dakdekker offertes

Dak renovatie

Wil je je dak renoveren? Dan kun je via onze offerte service in contact komen met dakdekkers in je regio. Door het aanbod te vergelijken maak je een betere keuze.Daken renoveren
> Dakrenovatie
> Aandachtspunten
> Mogelijkheden
> Prijzen
> Subsidies
> Kosten en prijzen
> Dakisolatie
> Offertes vergelijken
© 2012-2022 DakrenovatieWijzer.nl. Alle rechten voorbehouden | Dak renovatie | Voor dakdekkers